Proyecto

#OrriolsEduca: ESPAI EDUCATIU/CREATU PER A XIQUETS I XIQUETES

En Orriols Conviu habilitem un lloc on xiquets i xiquetes tinguen un espai per a fer tasques i activitats escolars amb un adult voluntari que atén els dubtes i facilita un ambient d’estudi. A més, tenim un espai setmanal de participació infantil on els xiquets i xiquetes juguen i treballen temes d’ecologisme, alimentació saludable, esport, art i cura del medi ambient.

Vols sumar-te a aquest projecte? Posa’t en contacte amb nosaltres – seràs molt benvingut/da!

PROJECTES EDUCA I OCI

  • 2018. Durant el curs escolar hem estat treballant amb uns 20 xiquetes i xiquets del barri d’Orriols d’entre 8 i 12 anys en l’espai d’Oci Creatiu els divendres a la vesprada. Aquest any hem realitzant un projecte finançat per l’ajuntament de València i ciutat educadora: «Històries del Barri». Hem fet un mapatge del barri a la recerca de llocs que tingueren significat per a ells i elles; sobre aquests llocs han contat i il·lustrat històries. També vam fer tallers de ceràmica. Finalitzem el projecte amb una festa en la qual es va presentar a les famílies i al barri tot el treball.
  • 2019. Enguany l’eix temàtic ha sigut el joc i la infància. Hem estat treballant amb xiquetes, xiquets i adults de totes les edats i procedències per a compartir els jocs entre diferents generacions. El projecte culmine amb l’edició d’un xicotet llibret «Jugar» on havien fotografies i informació
  • 2020. En el curs 2020-21 la pandèmia no ens va impedir aprendre i jugar! Vam fer un projecte en el qual xiquetes i xiquets van aprendre i van treballar sobre la vida saludable, l’educació emocional, la diversitat i l’ecologisme.
  • 2021. En el curs 2021-22 a més del suport escolar durant tot l’any, vam fer jocs i activitats, tallers en l’hort comunitari, i fins a una performance sobre la no violència.
  • 2022. Enguany comencem el curs escolar amb un projecte de sensibilització socioambiental treballant la construcció d’un món millor a través d’un curt amb les xiquetes i xiquets d’Orriols, unit a més amb el projecte d’Horts urbans. Fem a més activitats d’oci i temps lliure després de l’espai d’estudi en Educa, deixant un espai d’oci perquè xiquetes i xiquets puguen jugar després de l’estudi.

Anuncio publicitario