Proyecto

#MansQueTixenFlors: UN BARRI AMB ART

Mans que Tixen Flors es tracta d’un projecte d’activitats manuals que naix des del somni en Unim Orriols de connectar veïnes del barri a través de la creativitat. En Mans que Tixen Flors es reuneixen majorment dones, encara que també homes, de diferents orígens per a compartir els seus coneixements tècnics i imaginació i crear elaboracions úniques i plenes d’afecte.

FEBRER 2022: AFLORA EL PROJECTE

El recorregut de Mans que Tixen Flors comença al febrer de 2022 amb la primera jornada d’Unim Orriols en la qual es proposa com a somni. Una de les components del grup comentava: «Fer manualitats em relaxa i vull que altres persones es relaxen també aprenent a fer-les«.

La primera sessió del projecte es va iniciar el Dijous 07 d’Abril de 2022.

ABRIL 2022: COMENÇA LA PRIMERA SESSIÓ

Orriols Conviu ofereix el taller a totes les dones del barri perquè practiquen i aprenguen activitats manuals en grup, per a fomentar la convivència i integració entre dones de diversos horitzons. Tots els dijous d’11.00 a 13.00.

MAIG 2022: VISITA A L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS BARRI ORRIOLS

El dijous 26 de Maig Orriols Conviu ens unim a l’Assoc. de Dones Els Orriols i Assoc. de Veïns barri Orriols… On una vegada més hem pogut apreciar les meravelloses obres creades per «Dones de mans que tixen».

En la seua exposició de bolillos… Canta-li a la vida, canta-li a l’amor, canta-li a la Terra i a un món millor…

OCTUBRE 2022: AFLORANT DE NOU!

Mans que Tixen Flors torna a la marxa, aquest curs ens reunirem els dimarts de 11h a 13h.

NOVEMBRE 2022

Aprofitant el 25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones, ens anem al Centre Islàmic CCIV a regalar flors a totes les dones que participen en el desdejuni intercultural.

DESEMBRE 2022

Anuncio publicitario