Orriols Convive con Amnistia Internacional

AMNISTIA INTERNACIONAL ALS BARRIS JUNT A ORRIOLS CONVIVE.Acte al voltant de la pena de mort. El proper dijous 10 de Ocubre a la 19:30 a Orriols Convive.
T’esperem!

 

Amb motiu del dia mundial contra la pena de mort, us esperem  DIJOUS 10 D’OCTUBRE a les 19,30 hores, a la seu de l’Associació “Orriols Convive” en el carrer Arquitecto Rodriguez, núm 34, baix, per parlar sobre Amnistia Internacional i la seua posició davant la pena de mort.

L’informe global de condemnes a mort i execucions en 2018 d’Amnistia Internacional ressalta la caiguda d’un 31% de les execucions globals, la xifra més baixa en l’última dècada.

Estem guanyant la batalla

Les xifres de 2018 mostren que la pena de mort està fermament en decadència i que s’estan prenent mesures efectives a tot el món per posar fi a l’ús d’aquest càstig cruel i inhumà. Les execucions i les condemnes a mort han dismunuït a tot el món, després d’ haver arribat a màxims històrics els anys anteriors.

Durant 2018 es registraren 690 execucions en 20 països. Es tracta, com ja hem dit, d’una reducció del 31% respecte del 2017, amb 993 execucions. Aquesta xifra de 2018 és la més baixa que ha registrat Amnistia Internacional en l’última dècada. L’organització va registrar 2531 condemnes a mort en 54 països en 2018 la qual cosa suposa un lleu descens respecte a la xifra de 2.591 condemnes a mort registrada en 2017.

Quan Amnistia Internacional va començar la seua campanya global contra la pena de mort en 1997, la pena capital estava abolida només a 16 països. Al final de 2018, l’havien abolida en la llei, per a tots els delictes,  la majoria dels Estats del món, i més de dos terços, 142 països, l’havien abolida en la llei o en la pràctica.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .