ORRIOLS PER UN BARRI DIGNE

ORRIOLS PER UN BARRI DIGNE

Els veïnes, veïns i colectius socials d’ORRIOLS, davant les insuficients mesures adoptades per l’ajuntament, han decidit concentrar-se en la plaça de l’ajuntament el proper dia 25 de maig a partir de les 09:30 hores per a exigir que es done una solució eficaç i urgent als greus problemes de convivència que s’estan produïnt al nostre barri i que fan que cada dia siga mes dificil viure en ell.

ORRIOLS està patint des de fa temps creixents problemes de convivència que inclouen atracaments i agressions a comerços i persones, trafic de drogues, problemes sanitaris i ocupacions de vivendes. Volem fer constar la diferencia observada entre les families que s’han vist obligades a ocupar una vivenda i conviuen amb la seua comunitat, d’aquelles persones que creen problemes.

Aquesta situació s’ha posat en coneiximent de les autoritats municipals en repetides ocasions, constatant la situació denunciada pero sense aplegar a concretar actuacions. Després de varios mesos, seguim sense vore solucions.

El nostre barri es un eixemple de convivència intercultural i pacifica entre families de distintes etnies, raçes i nacionalitats, i això no té cap relació amb els problemes esmentats.

 

Exigim solucions JA!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .