Dia de la dona Treballadora a Orriols.

El dia quatre de Març Orriols Intercultural Con-Vive en col·laboració amb PFAE (Associació de comerciants d’Orriols) i Valencia Acoge celebrarem el dia de la Dona Treballadora. Pel matí vàrem fer un “Passeig poètic” recorrent comerços del barri. On xiquetes i dones llegiren poesia de Gloria Fuertes a la que rendirem homenatge en el centenari del seu naixement. La poesia va omplir d’emoció i alegria els comerços del barri.
Per la vesprada de nou la veu de les dones tornà a ser protagonista. Cançons, poesia, teatre i monòlegs plenaren el espai de Orriols Convive de color, reivindicació i art. Finalitzarem la jornada compartint tots junts dones i homes un deliciós té.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .